Hacim Kazandıran Kas Yapıcı Kürler

Büyüyüp canavar gibi olmak isteyenler kilo sorunu olanlar için kür paketi, anabolik değeri yüksek ilaçlardan oluşur ve etkisi tartışılmaz. Uzun esterlı oldugu ıcın vucutta geç çözülür ve etkisi sonradan net bi şekilde hissedilir. Fiziksel gücü arttırır, dayanıklılık ve kas kütlesini gözle görülür bi şekilde arttırır. Etkisini sadece siz değil çevrenizdekiler bile şaşırır. Minimum 10 maximum 15 kilo artışı sağlar size verceğimiz programlara %80 uysanız bile maksimum sonuç etkisi görürsünüz. Eklemleri ve kemikleri güçlendirir, eklemlerde aşınma sorunlarını giderir, eklemlerde sıvı eksikliğini ve kireçlenmeyi giderir.Kas ağrılarını giderici özelliği vardır. Etkisi 3. haftadan itibaren hissedilmeye başlanır 5. haftada maximum derecede güç ve kütle artışı olarak hissedilir. Kür geç çözüldüğü için haftada 1 enjeksiyon yapılır, etkisi de bu yüzden 3-5 haftalar hissedilir.
Testosteron Enanthate; Erkeklik hormonudur, cinsel isteği ve gücü arttırır.
Deca; Gücü ve kas kütlesini arttırıcı özelliği vardır
Danabol; Performansı arttırır, kas gelişimini destekler. 5. haftadan sonra danabolu kesmek gerekir
Kür için PCT size word dosyası halinde A dan Z ye hazırlanıp verilecek. Kaba bi şekilde anlatmak gerekirse kür boyunca gün aşırı Arimidex kullanılır, karaciğere zarar gelmesin diye Milk Thistle(Deve Dikeni) kullanılır, Omega 3 ile kür performansı arttırılır, kür sonrası hormonları düzenlemek adına Pregnyl ile PCT tedavisi uygulanır.
Ürünler garanti sonuç veren orjinal ürünlerdir. Ürünün kendi orjinal sitesinden her kutunun üzerindeki kutuya özel kodlarla orjinalliğini test edebilirsiniz. Aynı zamanda QR kod uygulaması ile kutunun üzerindeki kare kod u check yapabilirsiniz.
7/24 WhatsApp desteği, kişiye ve amaca yönelik beslenme ve antrenman programı. Beslenme ve Antrenman programları Yaşınız, kilonuz, boyunuz, yaptığınız iş, spor geçmişiniz gibi bilgiler doğrultusunda kişiye özel yazılır. Örneğin inşaatta çalışan ile masabaşı çalışana aynı programlar ve aynı miligiramlar uygulanmaz. Özenle ve titizlikle yazılması gerekir, size vereceğimiz programlara %70 uyarsanız bile memnuniyet garantisi veriyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İlk Kür Başlangıç Steroid Kürü

Spor Yapmadan Zayıflama Kilo Verme Kürü