İlk Kür Başlangıç Steroid Kürü

Ürünler garanti sonuç veren orjinal ürünlerdir. Ürünün kendi orjinal sitesinden her kutunun üzerindeki kutuya özel kodlarla orjinalliğini test edebilirsiniz. Aynı zamanda QR kod uygulaması ile kutunun üzerindeki kare kod u check yapabilirsiniz.
1 sene spor yapmış, ilk kürüne girecek olanlar için kilo almak, kas yapmak isteyenler için başlangıç kür paketi.
Başlangıç kür paketi bariz bi şekilde hacim artışı, saf kas kütlesi kazanımı, güç artışı, motivasyon artışı gibi özellikleri net bi şekilde hissetmenizi sağlar.
Kür haricinde alınması gereken ek ilaçlar; Günde 1 tablet proviron, jinekomastiyi azaltmak, testosteron seviyelerini dengede tutmak ve yan etkileri sıfıra indirmek için. Omega 3 (1) tablet küre ek doping etkisi yaratmak için. Kürün 3 haftasında Nolvadex alımına başlanmalı.
2 kutu Boldenon
Boldenon ne işe yarar; Vücut kendi kendine doğal olarak ürettiği 4 protein vardır. Boldenon bu doğal protein sentezini artırır, güç artışı sağlar.
Testosteron Enanthate; Erkeklik hormonudur, cinsel isteği arttırır, gücü arttırır, kas gelişimini destekler.
Başlangıç kür paketinde minimum 7 kilo maximum 12 kilo garantisi verebilirim, kür paketi alanlar için 7/24 WhatsApp desteği, kişiye ve amaca yönelik beslenme ve antrenman programı. Beslenme ve Antrenman programları Yaşınız, kilonuz, boyunuz, yaptığınız iş, spor geçmişiniz gibi bilgiler doğrultusunda kişiye özel yazılır. Örneğin inşaatta çalışan ile masabaşı çalışana aynı programlar ve aynı miligiramlar uygulanmaz. Özenle ve titizlikle yazılması gerekir, size vereceğimiz programlara %70 uyarsanız bile memnuniyet garantisi veriyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hacim Kazandıran Kas Yapıcı Kürler

Spor Yapmadan Zayıflama Kilo Verme Kürü