Yağ Yakıcı Definasyon Kürleri

Ürünler garanti sonuç veren ve orjinal ürünlerdir. Ürünün üzerindeki kutuya özel kodu ile firmanın orjinal web sitesinden orjinalliğini kontrol edebilir. QR kod uygulaması ile karekoduna bakabilirsiniz.

3 kutu Masteron
2 kutu Winstrol

Kürün amacı yağsız saf kas kütlesi kazanıp, estetik ve define bi şekilde büyümek. Aynı zamanda yağ yakarken kas da kazanmış olacaksınız. Derin hatlara ve güzel param parça görünüme sahip olmak isteyenler için. 7/24 WhatsApp desteği, kişiye ve amaca yönelik beslenme ve antrenman programı. Beslenme ve Antrenman programları Yaşınız, kilonuz, boyunuz, yaptığınız iş, spor geçmişiniz gibi bilgiler doğrultusunda kişiye özel yazılır. Örneğin inşaatta çalışan ile masabaşı çalışana aynı programlar ve aynı miligiramlar uygulanmaz. Özenle ve titizlikle yazılması gerekir, size vereceğimiz programlara %70 uyarsanız bile memnuniyet garantisi veriyorum.

Testosterone Propionat ne işe yarar; Erkeklik hormonudur güç, cinsel istek, kas yapımını hızlandırıcı, protein sentezini arttırıcı özelliği vardır. Su tutmadan yağsız kas kütlesi kazanmaya yönelik çalışır

Trenbolone Acetat; Güç, performans ve motivasyon artışını hissederek yaşatır. Su tutmaz, yağsız ve estetik bi görünüme ulaşmanızı sağlar.
Masteron; Definasyon kürlerinin vazgeçilmezleri arasındadır, yağ yakımını destekler, güç artışı sağlar.
Winstrol; Tuz ve şekerin kas altında biriktirdiği suyu atmaya yardımcı olur, hatları derinleştirir ve estetik bi görünüme ulaşmanızı sağlar.

Kür haricinde PCT tedavi ve diğer konular için size word dosyasında A dan Z ye herşeyi teslim edeceğiz ve hep iletişim halinde olup form kontrolü yapacağız. Eksikler ve fazlalıklara göre 3 haftada bir programlarda değişikler yapılacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İlk Kür Başlangıç Steroid Kürü

Hacim Kazandıran Kas Yapıcı Kürler

Spor Yapmadan Zayıflama Kilo Verme Kürü